Az ásványok gyógyító, regeneráló hatásán alapul a kristály asztrológia, ami tulajdonképpen a nevéből is kitűnik, hogy a kristály terápia és az asztrológia ötvözete.Kristály analízis valójában egy egyéni elemzés arról, hogy test, lélek szellem szintjén milyen ásványokra van szükségetek a mindennapokban, akár meditációkhoz, akár medálként vagy más ékszerként viselve.

Kinek lehet hasznos ez a tanácsadás? Mindenki számára életkortól függetlenül, aki szeretné jobban megérteni, megismerni, azt hogy miért született, mi a küldetése. Személyes fejlődése érdekében bizonyos ásványok a rezgéseikkel, sajátos energiáikkal segíthetik és támogathatják az embert az életútján.A kristály asztrológiai elkészítéséhez szükség van a pontos születési időre, hiszen a tanácsadás alapja a horoszkóp, az egyéni horoszkóp. Viszont nem asztrológiai elemzést készítek ilyenkor hanem a horoszkóp alapján határozom meg a legmegfelelőbb kristályokat a szülöttnek. A kristály analízis egy személyes tanácsadás kertén belül valósul meg, esetleg Skype-n, ha nem tudunk személyesen találkozni. A tanácsadás végén az ajánlott ásványok megvásárolhatók nálam.

Szeretettel várok minden érdeklődőt!

Bejelentkezés:

e-mailen: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , vagy telefonon: 0620/4646-109

Jelentése egy teljes elemzés a szülött életútjáról továbbá önismereti tanácsadás is, hiszen az asztrológia egyike a kitűnő önismereti eszközöknek. Mint tudjuk, az Univerzumban nem történnek véletlenül dolgok, események, egy emberke születése sem az, így egy lélek inkarnációjának kezdete a születése előtt egy tudatosan felvállalt küldetés.

Munkahelyeknek, cégeknek HR menedzsment részére, humánerőforrás tanácsadás. Munkaerő analízis.

 

Az asztrológia és numerológia, e két ősi tudomány segítségével jól használható elemzést kaphatunk, arról hogy a meglevő vagy leendő dolgozónk, milyen képességekkel, kvalitásokkal rendelkezik, mit várhatunk tőle a munkakapcsolatunk során.

A számmisztika csak úgy, mint az asztrológia önismeretünk útját járva segíthet meglátni az élet és sorsfeladatainkat, vagyis inkarnációnk küldetését.

 

A párkapcsolati analízis elkészítése (melyhez mindkét fél pontos születési adataira szükség van) segítséget nyújt abban, hogy miként tehetjük harmonikusabbá, boldogabbá a párkapcsolatot a mindennapjainkban.

Eseménynaptár