Az októberi hónap teliholdja lesz 16.-án, vasárnap 06:23-kor.
Ez a telihold a Kos jegyében jön létre, a Kos szülöttek számára lehet igazán fontos időszak. Telihold napján, és előtte való napon is már érződik a hatása. Extrém mennyiségű feszültséget, nyugtalanságot hozhat ez telihold, hiszen több kifejezetten kellemetlen fényszög is kifejti hatását, ekkor. A tudatos érzékelés, a tudatosság hiánya miatt, hirtelen kicsúszhat a kezünkből az irányítás.

A sungit nagyon régi, mintegy 2 milliárd éves kőzet. Rendkívül pozitív tulajdonságokkal rendelkezik a hagyomány szerint, amelyet használják különféle áldások alkalmazásánál, mert "csodákra" képes, egyik előnyös tulajdonsága, hogy egészséges életet biztosít. Az egyik egyedülálló gyógyító kőzet, amely egészségjavító tulajdonságokkal rendelkezik. Ez az alapja a sok kozmetikumnak, gyógyszernek és gyógy​​terméknek, amelyet sikeresen alkalmaznak a gyógyításban. Számos hatékony kezelési módszer ismert. A sungit tartalmú ásványvíz a szervezetben hatékony a cukorbetegség kezelésére, a szív-érrendszeri betegségekben, a gyomor-bél traktus betegségeiben, mentális zavarokban, a felső légutak elváltozásaiban, a máj-, az ízületek-, a gerinc-,és a bőr betegségeiben. A sungit normalizálja a vérnyomást, enyhíti a fejfájást, álmatlanságot, megszünteti a krónikus fáradtság szindrómát, emeli az általános állapotát a szervezetnek.

Szeptembert a régi kalendáriumok Földanya havának, vagy Szent Mihály havának is nevezik. Földanya havában a legnagyobb ünnep Földanya tiszteletére, az Őszi Napéjegyenlőségek ünnepei. A régi korok emberei, akik tisztelték és értették a természet ciklusait, működését, ilyenkor szeptemberben az Őszi Napéjegyenlőségkor hálájukat, örömüket fejezték ki a Földanyának, hogy ebben az évben sem hagyta őket éhezni a Föld.

Szeptember 09-én 13:00-kor Naprendszerünk legnagyobb bolygója a Jupiter belép a Mérleg jegyében. Ott tartózkodik 2017. októberéig, vagyis egy bő esztendő kell hozzá, hogy végig járja a mérleg jegyét.

Közeledő fontos Hold eseményünk az újhold lesz szeptember 01.-én 11:04-kor. Ezt az újholdat egy gyűrűs napfogyatkozás is kíséri, ez egy részleges napfogyatkozás, ami Afrika egyes részeiről és az Indiai-Óceánról lesz látható.

Fogyó holdfázis végén vagyunk- elengedés, a befelé fordulás a meditáció, belső önvizsgálat ideje ez. Febr. 20-án kedden lesz vízöntő újhold, addig a tart  ez a fogyó holdfázis. A vízöntő újhold 20-án kedden 14:14-kor lesz. Mint minden újholdkor, ekkor is százszoros energiák vannak jelen a teremtés folyamatában itt a földön. Az új dolgok új célok elindítására azonban még sem a legkedvezőbb időszak ez az újhold, hiszen két fényszög kapcsolat is lassítja a teremtő folyamatokat most. Minden esetre, arra jó ez az újhold, hogy személyiségünk szabadsághoz való igényén elgondolkodjunk.

Miben hátráltathat a Merkúr hátráló mozgása 2015 január 22.-febr.13. között?

Milyen hatásokra számíthatunk?

A Szaturnusz bolygó belépett a nyilas jegyébe. Miben érintheti a nyilasokat?

A Szaturnusz a sors és karma ura belépett a nyilas jegybe, december 23-án és itt tartózkodik 2017. december 17-ig. Három évre van szüksége, hogy végig járja a nyilas állatövi jegyet.
A Szaturnusz bolygóhoz tartoznak itt a földi inkarnációink során a struktúrák, a felépített rendszerek, a kötelességeink, a szorgalommal végzett munka, önfegyelem, kitartás és nem utolsó sorban az idő is.

Érdekel, hogyan tudhatnád meg, hogy a fekhelyed alatt van-e káros sugárzás? Írj az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, vagy hívj a 20/9120-177 telefonszámon.

Tudtátok, hogy a kútásók többsége még ma is a régi pálcás módszerrel keresi meg a földben rejlő vízereket? Nagyon érdekes, hogy még most is olyan mérési módszert alkalmaznak a kút helyének a kijelölésére, mint amit Krisztus születése előtt 2000 évvel is használtak.

Mit is nevezünk vízérnek?

Ezt a sugárzást úgy képzeljétek el, hogy Észak – Déli és Kelet - Nyugati irányba körbehálózza a földet, így hoz létre térrács rendszert.  Ezek a sávok legalább 30 cm szélesek. Az É - D sávok egymáshoz képest 1,9 méterre, míg a K – Ny-i sávok 2,5 méterre helyezkednek el.

Eseménynaptár